LAMAN TULIS ENTRI AGAMA RESIPI TIPS PETUA INFORMASI REVIEW PRODUK REVIEW NOVEL LIRIK & YOUTUBE PETA LAMAN
Bukan sekadar belog resipi biasa,ini sebuah belog resipi kehidupaN

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Jumaat

REVIEW NOVEL JONI TOGO KEMBALI LAGI

 
 hai semua..hari ni kathy nak review novel Joni Togo kembali Lagi hasil garapan penulis terkenal Ahadiat Akashah. kepada penggemar cerita seram,jom lah baca novel ni. kathy antara penggemar kisah2 seram baik,drama,filem,novel dan sebagainya so,kathy memang sanggup baca buku ni walaupun di tengah malam buta.sebenarnya kathy pernah baca rantaian novel ni suatu masa dulu namun dengan terbitan baru ada beberapa kisah baru yang telah di muatkan dalam novel baru ini. semua memang seram dan penuh misteri namun tiada jawapan untuk segala persoalan. biasalah,nama pun kisah mistik dan misteri. novel ini menggabungkan koleksi 5 siri ngeri joni togo iaitu
  • ini cerita joni togo
  • joni togo merepek lagi
  • bercerita tentang malam
  • ngeri hingga ke tulang hitam
  • dah lah dingin,gelap pulak tu
penerbit : Roket Kertas Produksi
harga : RM29.90
ekslusif di : popular

6 ulasan:

  1. Mana dapat buku ni?? kat popular n mph xjmpa pun..

    BalasPadam
  2. buku ni mana boleh dpt ?? dah search kat popular n mph xjumpa ..

    BalasPadam
  3. @DzuLadik akak beli kat popular bukit tinggi klang...

    BalasPadam
  4. ooo,sis suka cerita2 seram rupanya,hehe :)

    BalasPadam
  5. hope masih ada kat popular
    dulu dah penah beli yg kecik2 tu pastu dia dah tak terbitkan lg
    rupanya dah bertahun2 kuar semula yg baru
    best weh cerita nih

    BalasPadam
    Balasan
    1. hmm...cuba try cari kat popular..kalau tak beli secara on9 kat publisher boleh kot?

      Padam

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih Sudi Baca Entri Ini...
Sebarang Komen Dan Komplen Amat Di Hargai....
T.Q.V.M.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK UNTUK KE ATAS
 

Belong ToDiari Resipi | Designed All Reserved By KathyR’bain78