LAMAN TULIS ENTRI AGAMA RESIPI TIPS PETUA INFORMASI REVIEW BLOG REVIEW NOVEL LIRIK & YOUTUBE PETA LAMAN

Jumaat

REVIEW NOVEL JONI TOGO KEMBALI LAGI

 
 hai semua..hari ni kathy nak review novel Joni Togo kembali Lagi hasil garapan penulis terkenal Ahadiat Akashah. kepada penggemar cerita seram,jom lah baca novel ni. kathy antara penggemar kisah2 seram baik,drama,filem,novel dan sebagainya so,kathy memang sanggup baca buku ni walaupun di tengah malam buta.sebenarnya kathy pernah baca rantaian novel ni suatu masa dulu namun dengan terbitan baru ada beberapa kisah baru yang telah di muatkan dalam novel baru ini. semua memang seram dan penuh misteri namun tiada jawapan untuk segala persoalan. biasalah,nama pun kisah mistik dan misteri. novel ini menggabungkan koleksi 5 siri ngeri joni togo iaitu
  • ini cerita joni togo
  • joni togo merepek lagi
  • bercerita tentang malam
  • ngeri hingga ke tulang hitam
  • dah lah dingin,gelap pulak tu
penerbit : Roket Kertas Produksi
harga : RM29.90
ekslusif di : popular

4 ulasan:

  1. Mana dapat buku ni?? kat popular n mph xjmpa pun..

    BalasPadam
  2. buku ni mana boleh dpt ?? dah search kat popular n mph xjumpa ..

    BalasPadam
  3. @DzuLadik akak beli kat popular bukit tinggi klang...

    BalasPadam
  4. ooo,sis suka cerita2 seram rupanya,hehe :)

    BalasPadam

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih Sudi Baca Entri Ini...
Sebarang Komen Dan Komplen Amat Di Hargai....
T.Q.V.M.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK UNTUK KE ATAS
 

Belong ToDiari Resipi | Designed All Reserved By KathyR’bain78