LAMAN TULIS ENTRI AGAMA RESIPI TIPS PETUA INFORMASI REVIEW PRODUK REVIEW NOVEL LIRIK & YOUTUBE PETA LAMAN

Cari Blog Ini

Memuatkan ...
Bukan sekadar belog resipi biasa,ini sebuah belog resipi kehidupaN

Isnin

DOODLE COMEL DARI BLOGGER EKATIKAH

 
 
http://1.bp.blogspot.com/-uf_iwm6KC5U/Udkst_Jt39I/AAAAAAAAIQY/KismxO-DHmU/s400/doodle+duduk+bersela.png
hai hai...hari ni dengan mood sangat gembira kathy nak buat entri terima kasih untuk blogger ekatikah. sebenarnya dari semalam lagi sis tika ni inform kat kathy tentang 'hadiah' dia nak bagi pada kathy. namun,atas sebab masalah blog tak dapat di buka,so,kathy tak dapat nak tengok 'hadiah' tersebut. maaf ye sis..bukan kathy sengaja tak ambik hadiah yang super duper comel ni tapi masalah blogspot ni dah berapa hari kathy alami. kejap boleh masuk,kejap tak. memang frust dengan keadaan sebegini. berbalik cerita doodle ni,memang kathy suka sangat sis.tambahan lagi doodle encik hubby tu bermisai sama macam doodle ni,cuma misai hubby nipis sikit kot?lagi2 dengan baju warna merah,memang i loikee u know. my feveret kaler.....terbaekk..pandai sangat sis tika melukis doodle secomel ni,padan pula dengan imej kathy yang bercermin mata ni. sebgai penghargaan,doodle ni akan kathy simpan sebaik2nya kat FREEBIES DARI SAHABAT BLOGGER. tanda persahabatan dari kathy buat sis tika.salam ramadhan buat sis tika. moga ukhuwah kita akan terjalin selamanya. terima kasih sis.

9 ulasan:

  1. cantiknya doodle tu...hihi...tahniah kak

    BalasPadam
  2. hehe, betul erk kak kathy suka merah? kite main teka je. hihi. welcome kak. thanks juga pada akak. hope ukhuwah kita terjalin selamanya. Selamat berpuasa kak kathy dan sekeluarga ^_^

    BalasPadam
  3. @^^eKaTiKaH^^memang sangat suka warna merah sis..sebab tu blog akak merah jugak..hehhe...untuk sis dan keluarga juga,salam ramadhan.. :)

    BalasPadam
  4. cantik... saya pon suka,hehe :) kreatifnya dia... :D

    BalasPadam

Salam 1 Malaysia..
Terima Kasih Sudi Baca Entri Ini...
Sebarang Komen Dan Komplen Amat Di Hargai....
T.Q.V.M.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KLIK UNTUK KE ATAS
 

Belong ToDiari Resipi | Designed All Reserved By KathyR’bain78